TAB

Saturday, December 31, 2011

Past Year E-Commerce (MGT 546)

Kepada student Uitm yang ambil subjek E-Commerce (MGT546) boleh download past year dekat link bawah ni. Soalan past year ni adalah dari tahun MARCH 2005 hingga APR 2011 dan berformat PDF.

 
Tapi fail ni dalam RAR. So korang perlu klik SINI untuk download file RAR. Lepas tu barulah boleh extract kepada format PDF.
Klik bawah ni :
Past Year E-Commerce MARCH 2005 - APRIL 2011

Atau kalau korang malas nak download RAR, boleh download satu per satu dekat link bawah ni:
APR 2009

Selamat Mendownload dan menjawab~

WSM:
- sambil menyambut tahun baru 2012, jangan lupa study -

7 comments:

ZWAN SABRI said...

sbjek lain xde ke? HAHA

Khairul Rahman said...

ade..cakap je subjek ape nak..huhu

Oppa said...

note xde ke??

Anonymous said...

thanks!

Anonymous said...

THANKS! DALAM EQPS TAKDA PUNN..

Anonymous said...

dulu jual ape untuk subjek e-commerce? kan ade kene design blogshop. mind to share please.

NUARAHMAN said...

@Anonymous dulu jual bundleshop online.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...