TAB

Saturday, December 3, 2011

Download Album Artis Melayu

Seperti biasa aku akan merayau-rayau di dunia maya ni tanpa arah tuju. Sejak rumah sewa aku ni guna Streamyx, unlimited access pulak tu! Memanglah tak menang tangan nak klik sana download sini.

Setelah beberapa ratus kilometer berjalan, mendaki dan merempuh ranjau yang berduri tiba2 aku jumpa satu blog yang agak menarik untuk dikongsi.

 

Baca tajuk pon dah tahu dalam blog tu menyediakan pelbagai lagu berformat mp3 dan muzik video. 

Memang banyak sangat koleksi artis yang ada. Tak caya tengok ni.

 

Yang korang tengok ni baru sikit. Sebenarnya blog ni bukan lah sumber utama untuk mendownload lagu2 tu.

Blog ni akan menghubungkan korang dengan website lain seperti FileSonic, FileServe, HotFile dan Uploadstation. 

Tadi aku ada download lagu dari album Amy Mastura. Kenapa Amy? Suka hati akulah..haha


 

File yang korang download ni dalam format 'rar'. Jadi korang kena download WinRAR dulu. Klik SINI untuk download WinRAR.

 

Lepas dah masuk website tu, pilih je bahasa mana korang nak dan versi mana korang berkenan. 

Jadi, selamat mendownload dan selamat mendengar. 




WSM :
- walaupon dari segi undang2 melanggar hak cipta. Tapi dah perkhidmatan mendownload secara percuma disediakan, rasa membazir pulak kalau tak dimanfaatkan. Hehe -

2 comments:

ichie said...

kesian amy mastura.ko patut sapott dia dengan original.gagagagag~

Khairul Rahman said...

ichie : aku ada beli lah album ori amy mastura! tapi koleksi yg lama2 mane nak dapat..download jelah..hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...