TAB

Monday, December 5, 2011

Game Request in Facebook

Siapa suka main game dalam facebook? Sila angkat tangan.

Jadi maknanya entri ni khas untuk anda.


Aku sebenarnya tak berapa gemar main game dekat facebook. Sebab aku bukanlah 'hantu game'. Satu-satunya game yang aku pernah main, The Sims Social. Lepas aku main game tu aku merasa tak berapa nak cerdik sebab aku tak pandai nak main macam mana! haha...


Setiap hari akan ada sahaja request game yang memenuhkan peti notification aku. Kalau sekali tak apa. Ni kadang2 sampai dua tiga kali orang hantar dalam masa yang sama.


Mula2 dulu memang tak kesa. Tapi kalau dah banyak kali dan setiap hari, rasa bengang pon ade jugak.

Jadi harap-harap lepas buat entri ni, rakan-rakan difacebook faham dan akan ambil perhatian yang saya TAK SUKA main game dalam facebook.

antara yang menghantar game request






WSM
- saya anti-game di facebook -
- maaf kepada yang tersinggung -

5 comments:

eyl_lia said...

sama2...aku pon bukan hantu game...
klo counter strike aku layan uhh...hehehe

Anonymous said...

boring main game kt fb ni. baik main game PS3 terus..baru layan beb

Khairul Rahman said...

eyl_lia : pergh! kau layan counter strike? hebet2...hehe

Anonymous : untunglah ade ps3...aku gameboy pon xde..haha

Edy Fee said...

ni kompom kaki game internet.heehe

Khairul Rahman said...

Edy Fee : hehe..mane ade...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...