TAB

Monday, December 12, 2011

Jangan Lupa Daftar Kos

Baru je balik dari Kedah ni.

Lepas diberitahu oleh Ator fasal kos dah boleh daftar aku terus gelabah. Sebab masa tu aku dekat Kedah lagi. Takot tak dapat daftar lagi macam sem tiga ni. Diorang ni kalau nak daftar kos macam nak beli goreng pisang panas! haha...

So, sampai je Melaka, Aku terus daftar. (semangat!)


Tinggal kelas eco je belom boleh daftar sebab tak ada lagi group. Jadi jumlah subjek sem depan aku ialah TUJUH! ( banyaknya~ ) Terima kasih dekat Miza sebab post subjek yg perlu didaftar sem depan.





WSM:
- tak baik melewatkan sesuatu yang baik -
- nanti aku akan upload persembahan aku dekat kedah dan gambar2 dekat kedah. tunggu~ -

6 comments:

Lelaki Ini said...

heheh..
windu kenangan daftar kos nieyh!

Khairul Rahman said...

Lelaki : da grad eh? untunglah~

MEOR ! said...

kalau nak daftar subjek kos lain boleh?

Khairul Rahman said...

MEOR ! : haha..entahlah labu~

ichie said...

NUAR: DP awak kat FB tu mesti utk student card kan? ehhehehe.

Khairul Rahman said...

ichie : tak lah. itu utk gambar pasport~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...