TAB

Sunday, December 18, 2011

Bila Examiner Di Sebelah

ALHAMDULILAH...

Baru je selesai jawab jawab test PD tadi. Ade tiga lagi test menanti untuk minggu ni.

MINGGU TERAKHIR YANG TERTEKAN!

Itu baru test, ade lagi report dan final presentation yang belum diselesaikan. Itulah padahnya bila buat kerja last minute!


Berbalik pada tajuk.

Korang selesa tak bila tengah jawab exam, examiner atau dalam bahasa melayunya pengawas peperiksaan duduk sebelah kita?

TAK SELESA KAN?

Lagilah kalau dia asyik usha kita tulis ape. aku seriouly TAK SUKA.

Tak suka dan MALU.

Malu bukan apa. Kalau jawapan kita tu betul semua tak apalah kan. Ni kalau dibuatnya salah. Kan kita yang malu.

LAGI TAK SUKA bila lepas diorang tengok lepas tu nak sengeh2. Agak TERTEKAN ye bila tengok diorang beraksi macam tu. Mesti dalam hati aku akan kata 'SALAH KE JAWAPN AKU?'

Itu je nak cerita untuk hari ahad ni.

Petang ni ada splash day. Lepas jadi MT ni rasa bertanggungjawab pulak kena pergi. Haha..

Lepas ni nak siapkan web e-commerce. Klik >>SINI<< untuk tengok assignment web group aku. Tapi jangan korang beli pulak item dalam tu. Sebab itu hanyalah web rekaan sahaja.





WSM :
- tak sabar nak tamatkan semester tiga ni -

4 comments:

ichie said...

takpe.ko sengih je balik kat dia.tetiber aku teringat mase SPM,dh la duk blkg skali.Examiner siap "mengkritik" jwpn ak!bce diam2 sudehhh T.T

Khairul Rahman said...

ichie : SPM! kenangan2....

★ aIsyaH ★ said...

bt0wl3..xsuka2..
kalau pengawas ue dtg tr0s tuka page y kosong lg..xp0n alih ke fr0nt page..sib0k je nk tg0k..=D

Khairul Rahman said...

★ aIsyaH ★ : kan kan kan...mengganggu privasi je..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...