TAB

Friday, October 28, 2011

KARAOKE terapi menghilangkan STRESS

Salah satu aktiviti aku dihujung minggu aku adalah KARAOKE. Tapi korang janganlah salah faham. Bukan setiap minggu aku pergi karaoke. Cuma kalau ada waktu terluang aku akan cuba sesekali untuk berseronok. Selalunya aku akan pergi dengan budak rumah aku.

Pada aku karaoke adalah satu medium untuk aku melepaskan stress! Kalau ada geram dengan sesiapa atau tension gila dengan study, cuba lah karaoke. Nyanyilah sepuasnya. Jeritlah sekuat hati. Andaikan bilik karaoke itu korang yang punya. Lepas habis karaoke mesti korang akan rasa puas! (dan sakit tekak..haha)

Tempat karaoke yang paling aku suka dekat Melaka ni ialah CELCIUS. Aku dah pernah cuba dekat Mahkota Parade, Dataran Pahlawan dan The Jetty. Dekat OCEAN pon aku pernah cuba!

Tapi aku rasa celcius memang terbaik.

Awal bulan lepas aku ada pergi karaoke dengan Ili, Ilya dan 'adik kesayangan' Ilya (siapa entah nama dia, lupa pulak). Ni adalah kali pertama aku karaoke dengan diorang. Jadi banyak juga kitorang ambil gambar. Ilya yang menjadi juru rakam.

Jadi disebabkan permintaan diorang dan juga sebagai penghargaan sebab selalu jengah blog aku ni (next time jangan jengah je, komenlah sikit..hehe), aku letakkan beberapa gambar yang ditangkap malam tu.

























WSM:
- tips semasa karaoke: minumlah air mineral banyak2 supaya tak sakit tekak nanti -
- kepada ilya dan ili: sorry tak semua gambar aku masukkan. Malas edit banyak2...hehe -

13 comments:

Haziq Yaacob said...

Celcius mmg terbaik kat Melaka so far.. Even Dreambox pun tak bley fight! Haha

Khairul Rahman said...

Haziq Yaacob : betol2...dreambox mahal!

eylia razali said...

hahaha...thanks yep...
xleh blahhh..adek aq kan...
name dia NAZRY yep....
pape pon mmg terbek uhhhh...hehehe
thanks yer nuar...(aq da komen da nie)hehehe

Khairul Rahman said...

eylia razali : terima kasih kerana meninggalkan komen anda...haha sori lupe nama adik kesayangan kau...hehe

Nour Eyza said...

menjerit boleh menghilangkan stress! yeaaa!!! =)

Khairul Rahman said...

Nour Eyza : jerit jangan tak jerit! hehe

eylia razali said...

hahaha....pehhh mmg adek kesayangan aku kan..
xyah nak mention sngt kesayangan tuhhhh....

Khairul Rahman said...

eylia razali : betol ape...adik kesayangan lagi TERCINTA ^_^ wink3x

aeisyah hanum said...

first pics je aku dah suka! serius, muka kau dengan that girl ade sama. Jodoh ke ape? wekkekkekekek~




*statement membunuh untuk kau. Sori.

Khairul Rahman said...

aeisyah hanum : jadah! itu kawan jek..nothing more than that...hehe

mr.syazwan said...

betul!

sokong tajuk entri tu

hehehe

eylia razali said...

erk...xyah nak caps lock sngt tercinta tuhhhh....

nuar..untung uhh muka ada mirip...hahahaha

Khairul Rahman said...

mr.syazwan : jom karok! hehe...

eylia razali : haha..miriplah sangat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...