TAB

Sunday, October 2, 2011

Kalaulah setiap hari bertuah...

Baru sahaja balik makan.
Untuk semester ni, hari ini adalah kali pertama aku makan dengan perempuan. Tapi bukan berdualah, berempat. Dengan siapa aku keluar biarlah rahsia. haha...
Borak punya borak, diorang tanya aku kenapa dah lama tak update blog? Terharu rasanya. Ada juga yang perasan kewujudan blog ni.

Berbalik kepada tajuk entri kali ni. Pernah tak korang rasa bertuah? Tanggal jumaat yang lalu adalah hari yang bertuah bagi aku.

Balik je kelas terus gerak ke BP semata-mata nak beraya dekat rumah nenek kawan aku, Zureen. Pergi balik dalam 4 jam perjalanan. Korang sanggup? kitorang sanggup!

Apa yang bertuahnya hari tu? Tak payah nak bercerita banyaklah. Tengok je gambar bawah ni.


Ya. Aku dapat lucky draw sempena majlis rumah terbuka tu. Jarang aku rasa bertuah ni. Tapi malam tu...nasib menyebelahi aku.

Apa dalam tu korang rasa? Tak semahal emas. Tak sebesar kereta. Tapi cukup berguna untuk diguna setiap masa. 

Terima kasih wahai nombor 174 kerana memberi aku rasa tuah pada malam tu.

Antara kawan aku yang ada malam tu...





Kamil. Syakir. Zureen. Azri. Admin. Tam. Asma. Baby






wsm : orang melayu sekarang sambut raya 2 bulan agaknya sebab rumah terbuka tu bukan dibuat masa syawal tapi dah masuk 2 zulkaedah pon.

2 comments:

eylia razali said...

haha...simple but best jugak...
adiah aper yg ko dapat????(sibuk jer kan aku)hehehhe

Khairul Rahman said...

eylia razali : tq for supporting me...hehe..adelah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...