TAB

Tuesday, November 29, 2011

Pengalaman Pertama

Sudah lama rasanya tak mencoret di dada blog kesayangan ni. Hidup sebagai pelajar memang sentiasa sibuk. Sibuk dengan test, assignments dan macam-macam aktiviti. Semua itu menyebabkan masa untuk menulis di blog menjadi terbatas.

Sabtu lepas aku sibuk dengan program pertama di bawah kelolaan aku. Program itu diberi nama :

SEMINAR KEWANGAN 2011
MANAGING PERSONAL FINANCIAL FOR YOUR FUTURE BENEFIT

Ini adalah kali pertama aku dilantik sebagai pengarah projek. Sebelum ini ada juga pegang jawatan untuk beberapa program. Tapi setakat setiausaha atau ajk biasa sahaja.

Disebabkan kali pertama pegang jawatan sebagai ketua, memang banyak sangat kekurangannya. Tapi aku tak nak lah sebut apa-apa masalah dekat sini. Sebab yang pentingnya sekarang seminar tersebut telah pon sukses. Mintak maaf kepada semua diatas segala kekurangan itu.

Seminar pada hari itu telah disampaikan oleh Encik Nor Hafiz bin Haron, Private Banking Centre Manager Of Maybank. Secara amnya seminar tesebut adalah tentang bagaimana seseorang individu ingin menguruskan kewangan peribadi dan kebaikannya dimasa akan datang.

Rasanya cukuplah untuk bebelan di atas. Jadi, mari saksikan beberapa gambar semasa berlangsungnya seminar tersebut.

Berucap sebagai Pengarah Projek


Penceramah - En. Nor Hafiz
Penasihat


Bendahari





Pengerusi Majlis
Abang camera man (kanan) bersama gadis2 cantik
Bos Catering
Abang Multimedia




 
 

Abang Handsome




WSM:
- semoga pengalaman pertama ini tidak mematahkan semangat aku -

7 comments:

atira ator said...

eeehhhhh,,,,,
cun nyer bendahari tu!!!!
hahahahaha

qurratu atiqah said...

salam..just want to say i miss u all..

Khairul Rahman said...

atira ator : erk...lawak kot~

qurratu atiqah : waalaikumusalam. miss u too tiqa

Anonymous said...

abang handsome tu x bleh bla..ha3

Khairul Rahman said...

Anonymous : handsome kot die...ekeke

eyl_lia said...

nuar...pic jer lebih...
sorry men lepaskn tanggungjwb..

Khairul Rahman said...

eyl_lia : mestilah kena bergaya...xpe tak kesah pon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...