TAB

Tuesday, September 6, 2011

sentuhan LELAKI

ada gaya chef tak?

Malam semalam marhaban perempuan datang rumah aku. Mak aku ikut sekali. Mak aku tak sempat nak masak untuk marhaban sebab balik kerja lambat.

Ketua Chef !
Jadi, abah aku decided nak masak. Sebab mee dah direndam cuma belum digoreng je. Abah aku memang pandai masak. Tak macam aku ni. Haha...

Aku tolong sikit2 je. Potong bawang, blender dan tolong gaulkan mee dalam kuali.

Tapi decoration atas mee tu aku yang buat ok. Macam mana cantik tak?

mee goreng ni bila diambil gambar nampak macam nasi goreng pulak kan?

Air sirap ni pon aku yang buat...hehe...

air sirap sepesial~




wsm     : Teringat masa duduk rumah sewa. Macam2 kitorang try masak. Tapi paling handal Tam lah!
              : Jangan ingat lelaki tak pandai masak !

4 comments:

aeisyah hanum said...

wah..kalau datang beraya ni dapat rasa ke tak air tangan orang LELAKI masak??wekekekek~

Khairul Rahman said...

aeisyah hanum : kalau kau dtg aku akan buat air sepesial utk kau...hehe

visitme@FaTiN cOrNeR said...

pergghh..sedap aih..

Khairul Rahman said...

visitme@FaTiN cOrNeR : nak try rase ke? kejap lagi hantar rumah...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...