TAB

Friday, September 16, 2011

Kelas Puan Zaiton Terbaik, Nash Memang STAR!

Baru empat hari kelas bermula. Hari ni cuti sempena Hari Malaysia 16 September.

Sepanjang empat hari tersebut, kelas Puan Zaiton paling seronok rasanya. Kebetulan dia ajar dua subjek untuk kelas kitorang. Subjek MKT 532 dan MGT 538.

Hari pertama dia dah buat kelas kitorang tergelak. Suasana kelas macam dah dalam audition. Masing2 kena menyanyi. Aku tak terkecuali. Dia suruh aku nyanyi lagu sedetik lebih - Anuar Zain. Aku sebenarnya familiar sangat dengan lagu tu. Lagu tu pon aku penah buat background music dalam blog ni. Tapi entah, nervous gila time tu. Dah lama tak menyanyi depan orang ramai kot.

Paling kelakar bila dia suruh kawan aku, Nash dan Yan nyanyi lagu raya. Lagu elina dengan anuar zain - suasana hari raya.

Pasangan duet terbaik!
Semalam dia masuk kelas kitorang lagi untuk kelas MGT538 pulak. Dalam kelas ni kitorang disuruh tulis resepi ayam masak merah. Tulisan yang paling sengal dimenangi oleh KAMIL! Lawak gila. Bukan resepi yang dia tulis. Sampai harga turun naik ayam pon dia boleh masukkan jugak.

Lagi sekali Nash menjadi STAR dalam kelas. Kali ni dia berkepit dengan Mim dan Zila. Bukan menyanyi tapi kali ni berlakon.  Situasi : dua bini bergaduh sebab suami yang sama. Punyalah dua bini tu bergaduh berebutkan suami. Tapi yang si suami tu senyap je. Kesimpulan cerita: suami tu bisu rupanya...haha

drama terhangat minggu ini...





wsm : harap kelas2 lain pon akan seronok jugak macam ni.
          : esok nak balik JB!

11 comments:

EimaruSi|ence™ said...

Haha...akak rase sore akak paling kuat tergelak dengar PM Zaiton bace karangan Kamil tuh:)

Khairul Rahman said...

EimaruSilence : lawak gila kan akak..haha

atira ator said...

hahahha,,,,
klas pn zaiton mmg sempoiii!!!
nash popular la sem ni^^

Khairul Rahman said...

atira ator : nash memang star...!

atira ator said...

hahahha....
perlu pegi audition nash ni,,,
hahah

Khairul Rahman said...

atira ator : ade bakat semula jadi die ni...!

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wahh..sportingnya lecturer..haha..best2..

atira ator said...

tu la,,,
selama ni dia pendamkn aje kot!!!!
hahahahah

Khairul Rahman said...

visitme@FaTiN cOrNeR : tulah..sporting sangat2

atira ator : jangan disangka air yang tenang tak ade buaya..hehe

nas91 said...

wah3..

Khairul Rahman said...

nas91 : kau hebat ar...macam star~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...