TAB

Thursday, July 12, 2012

Battleship Photoshop Tahap Sekolah Rendah

Malam semalam, segalanya bermula selepas aku post gambar facebook sebagai captain america. atau lebih tepat lagi aku namakan diri aku sebagai Captain Anwar (takde kena mengena dengan parti politik). Cuba tengok gambar dibawah.

 Ni gambar yg aku edit dan jadikan sebagai DP facebook.

Tanpa disangka-sangka, lepas tu tiba-tiba muncul pulak gambar aku dalam versi lain di twitter.


Dan muncul lagi..

 Dan lagi....

OK. I got this.. Aku pon melancarkan serangan balas. BANG BANG BANG ! (bunyi senapang)




Pihak lawan melakukan serangan balas yang dahsyat apabila telah melebarkan serangan ke Facebook. BOOOM! (bunyi bom)


Aku diam sebentar. Apabila pihak lawan telah tidur. Barulah serangan bertali arus dilancarkan ke Facebook.
BOM BOOOM BOOOMMMM! (bom atom)


WSM:
- tergelak besar macam orang gila semalam, sampai ada sorang roomate terbangun dari tidur.
Sorry -

5 comments:

Anum said...

Kalaulah muka kau ganas sikit time ni. Barulah HERO.. ni muka kau macam tahan nangis je..

Bitt (doubleIS) said...

hahahhahahahhaha, cool gak :)
salam kenal..saya follow :)

lely shuhada said...

kenapa DIA ? haha. cant imagine lah him got muscle =.='

Boni JLL3 said...

hahahahahahaha.. majin boo pun ada jugak???hehehe

ikaa said...

erkkk asal muka semua sama je?? knp xletak jdi shin can pn okey gak...hahaha

jum pasang alexa dlm blog anda.. bgus tuk blog korang

http://bakul2011.blogspot.com/2012/07/pasang-alexa-widget-dalam-blog.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...