TAB

Wednesday, July 6, 2011

jalan-jalan bersama MANAGER

Hari ini aku bangun awal jugak. Sebelum pukul sembilan dah terjaga. Tapi tidur balik. Dalam pukul 1 aku bangun nak bergegas bayar bil2 yang telah diamanatkan oleh abahku untuk bayar di pos office. Lepas tu redeem hadiah 'gift card rm100' dekat menara petronas. Bapak aku tak sempat nak ambil jadi aku lah yang kena tebus hadiah tu. By the way kalau korang nak tahu bapak aku antara 565 orang yang menang. HEHE (bangga). Yelah siapa tak nak barang free kan?

Hari ni jugak aku ade planning dengan manager aku nak keluar. Nak bawak dia jalan-jalan. Destinasi pertama; menjamu selera dekat johnny's restaurant bukit indah. Dia belanja aku steamboat. Lepas tu dia minta aku bawak ke Danga Bay. Tak pernah pergi katanya. Aku pon ok je. Lagi pun aku serius dah lama gila tak jejak danga bay tu. Jalan2 sikit, lepas tu singgah minum2 dekat satu restoran ni. MAHAL SEY! tempat ok lah tepi pantai. Tapi masalahnya kedai dia yang tak berapa ok. Johnny's lagi cantik! Aku minum coke float. Niat nak minum air panas sebab tekak ni masih lagi batuk2 tapi tak ada pulak. Sir aku minum ais kacang rasanye. Then tambah fried ice cream.

Banyak jugak yang aku borak dengan sir aku ni. dari dia mula2 masuk malaysia, pengalaman bekerja sehinggalah kisah dia bercinta. hehehe...

Fried Ice-Cream

Manager aku mimum ice kacang
Balik je rumah hidung aku yang sangat sensitif ni terhidu sesuatu

"eh, macam bau durian jek? Siapa bagi mak"

"orang belakang"

durian!!

Aku apa lagi..bedal satu biji. Adalah dalam 8 ulas...

Untuk malam ni aku sangat berterima kasih kepada manager aku kerana belanja aku makan2 hari ni.
Terima kasih juga kepada wak amat sekeluarga kerana durian tadi.
Tak lupa juga kepada yang maha ESA kerana sentiasa melimpahkan aku rezeki disaat aku sangat2 KERING sekarang.

Nak Sikit tak?
Muka Puas! hehehe...

* itu je nak update malam ni
* next post berkaitan dengan perkara yang aku bualkan dengan sir aku tadi
* karya seterusnya akan muncul tak lama lagi...

4 comments:

atira ator said...

umh aku baru smpi 5biji durian,,,
2biji jiran aku bg,,3biji mmber aku bagi,,,
hahhahaha,,jom mkn barang,,,hahahaha

khairul rahman said...

Ator: jom3 makan! :-)

atira ator said...

hahahaha,,,kenyang doe!!
ari3 durian,,,jomry nati ikot balik kg aku
kat tgkak,,,ada durian,,,hahahh

khairul rahman said...

Ator : ade durian lagi ke bulan 9? Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...