TAB

Wednesday, July 20, 2011

couple = SEKS



Siapa setuju dengan tajuk di atas? Apa yang korang nak bila bercouple? sebagai pasangan apa? Pasangan seperti tajuk di atas ke?


"Budak melayu sekarang kecik-kecik sudah pandai #@$%&!"

Aku terkejut gila bila sorang mamat bangla cakap dekat aku macam tu. Dan aku soal dia balik :

"Kenapa u cakap macam tu?"

"Yalah, kecik-kecik sudah ada couple. Mesti mahu %!$#@"

"Tak semestinya"

"So mahu apa?"

------- aku terdiam.

Melihat binatang berpelukan tak akan menimbulkan syak, tapi jika manusia?

Menang hati ni geram bila bangsa sendiri seperti dihina. Tapi salah siapa kalau bangsa sendiri tu pakai seksi meksi. Dedah sana sini. Aksi cium dan peluk, macam dah biasa bagi yang bercouple. Nama saja islam tapi perangai macam omputih je!

Aku memang tak mampu nak menjawab persoalan yang diajukan bangla tu. Sebab aku sekarang bukan dalam keadaan berpasangan. 

Jadi kepada sesiapa yang berpasangan tu, BOLEH TOLONG JAWABKAN?




* jangan biarkan bangsa sendiri dihina oleh bangsa lain.
* kalau dah gatal sangat, kawin terus!

11 comments:

aeisyah hanum said...

nu kumen..aku pun tak dapat jawab...

khairul rahman said...

Hanum : haha..anda pon xdapat jawabkan...

muhd taufiq said...

ni msti dalowar ngn hasan yg ckp ni...haha

khairul rahman said...

Taufiq : ingat lagi kau kat abg baik kau tu..haha..

Haziq Yaacob said...

wow..entry yg sgt direct..huhu..entahlah..ptut galakkan kawin awal kot :)

khairul rahman said...

Haziq : direct sangat ke ? Hehe..sorry klo terasa

ZWAN SABRI said...

Kuwangjaq punya Banglaa.. Kanak2 Bangla pown ramai jugak couple time x baligh lagi kan? Kan? HUHU

MySuaraBlog: Nak Peluk Kamu!

khairul rahman said...

Zwan : kan..agak kuaq asam bangla tu...ni mesti ramai kawan bangla ni..hehe..dapat peluk ek? Yey! Haha

Queen F said...

err knp kes buang anak mkin banyak agak2? haa gua tanya jee tetiba rasa nak tanya.. hekhekhek

khairul rahman said...

Queen f : rasenye sebab budaya bercouple ni dah melebihi batasan kot...bukan setakat nak kapel je..mungkin nak LEBIH lagi..

eylia razali said...

erm depend pada individu tuhhh sendiri....xsemua owg bercouple nak teeetttt..

everything bergantung pada niat....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...