TAB

Saturday, February 23, 2013

Tanya Apa Sahaja Soalan

Assalamualaikum dan Salam 1Kehidupan...

Sejak berpraktikal ni aku ada buat beberapa perubahan minor pada blog ni. Mungkin ada yang perasan, tapi rasa ramai yang tak perasan atau mungkin tiada siapa pun perasan. #sedih

Hari ini (semalam) aku tambah satu lagi widget baru. Aku perasan widget ni dalam beberapa blog. Dan tiba-tiba rasa tertarik nak tambah.

Tak tahu apa motif aku letak benda ni. Kalau blog popular tak apa lah jugak. Ini blog picisan entah dari angkasa mana muncul ada hati nak berangan ramai peminat. #puihh

Widget ini membolehkan korang bertanya apa jua soalan pada aku tak kiralah berkaitan peribadi, isu semasa, politik bahkan benda merepek pon korang boleh tanya.

Aku namakan widget ini sebagai, "Ask Me Anything?"

nuarahman

Sekiranya korang ada apa-apa soalan yang nak ditanya pada aku, korang boleh cari widget yang aku maksudkan dalam blog aku ni. Rujuk gambar di bawah.


Kalau korang nak buat widget seperti aku ni, korang boleh pergi ke laman berikut - ask.fm.

Itu sahaja rasanya. Jumpa lagi.

*Oh ada yang tanya macam mana nak tengok jawapan kepada soalan korang nanti. Senang je. Pergi ke ask.fm/nuarahman. Tapi jawapan hanya boleh dilihat hanya selepas aku jawab.


Nuarahman : Baru sahaja register ask.fm ni beberapa hari lepas ! Hehehe

3 comments:

Nurul Ain said...

kita ada ask tu tapinya..
tak pernah2 bukak pun hahahah

MIRA said...

eh eh..haah la...blog nuar rahman ni dh laen..haha =P
bnyk plk mse ko..sjak intern ni ros putih aku tu entah kemana dah hehe

Joe_Hans said...

artis ler nie... hahaaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...