TAB

Saturday, June 16, 2012

AKU = AFGAN?

Beberapa jam yang lalu, seorang rakan kelas ada post ni dekat timeline aku.



Seriusly, aku tak faham dan aku buat bodoh je. Then sebelum nak tidur ni, aku buka laptop kejap, macam biasa online facebook kejap. Entah kenapa tiba-tiba terasa nak tengok side bar. Nak stalker orang sebenarnya. Lalu aku terbaca ini:



Aku masih kurang faham, sehinggalah aku buka wall kawan aku tu. Alangkah terkejutnya aku bila nampak kawan aku pakai dp aku. Bukan seorang, tapi ade dua orang lagi. CISSSS...







Baru aku faham kenapa Ayie cakap aku macam Afgan. Tapi sama ke aku dengan Afgan? Jauh panggang dari api kot...

Afgan


WSM:
- kalaulah gue ganteng kaya sama mas Afgan, pasti udah keliling pacar-pacar gue

7 comments:

MIRA said...

haha..ptot la cm pelik je.sume org nk gune pic nuar rahman.hehe

Wanda Azahar said...

hahahaha lawak doh..aku nak pakai dp gmbo ko jgak buleh?

Sam Bredariol said...

ada lah sikit rupanya..tp afgan hidung besar ckit..

Afiq Bukhari said...

hai abg afgannnn..nak sainnn!

Anum said...

untunglah ade peminat dalam diam..omputih kata "secret admire" ke ape gitu.. hehehe :D

misSbLurRy said...

ahahah a'ah..serious x sama...aku pun jd pelik

Bitt (doubleIS) said...

hahahahhahaa happy tengok kawan2 keliling anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...